İSTANBUL / SANCAKTEPE - Sabedin Türker İlkokulu

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı, okulumuzda gerçekleştirildi. Açılış törenine Sancaktepe Kaymakamı Ahmet KARAKAYA, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma DÖĞÜCÜ, Sancaktepe İlçe Millî Eğitim Müdürü Hale BAĞCE ÖZBAŞ, kurum müdürleri, birim amirleri, muhtarlar, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

May

Öğrencilerimiz Eğlenerek Bilimsel Deneyler Yaptılar. Hem eğlendiler hem öğrendiler.

May

Anneler Günü İçin Çocuklarımız Eğlenerek Ahşap Boyadılar.

May

9 Mayıs eTwinning Günü Kutlu Olsun. Benzersiz Bir topluluğun parçası olduğumuz için gururluyuz.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Eral Erarslan ve Açelya Abay'ın katkılarıyla eTwinning okul etiketi (eTwinning Schooh Label) aldı. İyi uygulamaları paylaşmak, işbirliği yapmak ve seçkin çevrimiçi etkinliklere katılmak için özel bir eTwinning Grubunun parçası olduğumuz için gururluyuz.

Nis

Çanakkale Savaşı 103. Yıl dönümü anma yarışmaları kapsamında Türükiye 1. si okulumuz  4/B sınıfı öğrencisi Halenur Nihal KIRAL olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz keyifle cama şekil verdiler. Eğlenerek öğrendiler.

Mrt

Okulumuz sınıf öğretmenlerinden Elif Demir Kocaoğlu’nun ortağı olduğu ‘’Around the Math in 80 Days’’ adlı e-twinning projesi okulumuzda başladı.

Bu proje kapsamında; eğlenceli ve öğretici matematik etkinlikleri yapılarak, öğrencilerin matematiksel düşünme becerileri geliştirilmek amaçlanıyor. Ülkemizde başlatılan matematik seferberliğine de katkı sağlamayı amaçlayan projemizde öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Sancaktepe Çocuk Trafik Eğitim Parkı Etkinliğimiz

Öğrencilerimiz ata sporumuz okçuluk etkinliğine katıldılar.

9 Mayıs eTwinning Gününde Projemizle Yaygınlaştırma Sergisine Katıldık

Nis

Kütüphanemizdeki kitap sayımız artıyor.

Mrt

2022 Yılı Afet Tatbikat Yılı olarak belirlenmiştir. 1-7 Mart Deprem etkinlikleri kapsamında 4 Mart Cuma saat 11.30'da ülke genelinde yapılan deprem tatbikatı okulumuzda eş zamanlı olarak yapılıp, tahliye gerçekleştirilmiştir.

Safer Internet Day Event 08/02/2022- Güvenli İnternet Günü

Çocuklar ve gençler başta olmak üzere inernet kullanan herkese güvenli bir internet ortamı sağlamak için 2004 yılıında başlatılan"Güvenli İnternet Günü", 2022 yılında 8 Şubat Günü olarak belirlenmiştir.